Persondatapolitik


Introduktion
Nærværende persondatapolitik angiver, hvorledes Good Food Group A/S samt tilhørende dattervirksomheder behandler personoplysninger om kunder, leverandører samt øvrige eksterne forbindelser i relation til overholdelse af Persondataforordningen.

 

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Sådanne oplysninger kan f.eks. fremkomme ved alm. tilgang af vores hjemmeside, deltagelse i konkurrencer, via reklamationer / undersøgelser eller som følge af skriftlig korrespondance.

 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Tidsmæssig opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er således ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Good Food Group videregiver ikke personoplysninger til tredjepart medmindre lovgivningen kræver dette, men forbeholder sig dog ret til at behandle disse internt i koncernen. Anden videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Samtykke, indsigt og klageadgang
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til vores hovedkontor. Se kontaktdata på hjemmesiden.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. (datatilsynet.dk)

 



Kontrolrapport
Cookies